Chicago Metallic 49120 Manual de Usario

Lee a continuación 📖 el manual en español para Chicago Metallic 49120 (1 páginas) en la categoría Cacerola. Esta guía fue útil para 2 personas y fue valorada con 4.5 estrellas en promedio por 2 usuarios

Página 1/1
B KALON Pan Use & CareĀ
INITIAL USE
Pre-season pans. Before the first use, use cooking oil to lubricate the inside of the
BĀKALON pan’s surfaces and allow the oil to warm and “season” in the oven for 5-10
minutes. This process fills the microscopic pores in the hardcoat anodized aluminum
surface with oil to ensure that baked products release easily. Pans may need to be
re-seasoned after oil is removed by washing or baking.
DAILY USE
Lubricate pans before each use as required. Apply a baking pan lubricant (cooking oil)
to the inside of the pan before each use. Well-seasoned pans or doughs with higher oil
content usually do not require as much lubrication.
DAILY CLEANING
Clean as you go. Simply wipe still-warm pans with a clean towel or a towel that has
lubricant on it. You must re-season BĀKALON pans after each washing.
Wash with mild soap and water. BĀKALON pans can be lightly washed with a mild pot
and pan detergent, rinsed, and dried after each use. DO NOT USE acidic cleaners,
alkaline detergents or sanitizers, which can damage the BĀKALON surface. Do not
pre-soak or wash pans in a dishwasher.
Re-season pans. BĀKALON pans must be re-seasoned after every wash (use the
“Pre-seasoning process” described above). Pans may also need to be re-seasoned
after oil is removed by washing or baking.
PERIODIC CLEANING
Scrub outside of pans. If necessary, use a foodservice scrubbing pad and a pH-neutral
detergent to clean the outside only of the BĀKALON pans if carbon builds up.
0219
USA: 1.800.323.3966 - customerservice@cmbakeware.com
Canada: 226.400.4035 - customerservice@cmbakeware.ca

Especificaciones del producto

Marca: Chicago Metallic
Categoría: Cacerola
Modelo: 49120
Color del producto: Zwart
Peso.: 935 g
Ancho: 126 mm
Profundidad: 86 mm
Altura: 154 mm
Amable: Koeler
Nivel de ruido (alta velocidad: 23.5 dB
Flujo de aire: 92.6 m³/uur
Cantidad por paquete: 1 stuk(s)
numero de fans: 1 ventilator(en)
Color de la iluminación: Multi
Potencia de diseño térmico (TDP): 210 W
Abarcando: 7 - 13.2 V
Velocidad de rotación (máx.): 1600 RPM
Velocidad de rotación (mín.): 500 RPM
Iluminación LED: Ja
Ubicación adecuada: Processor
Consumo de energía (típico): 1.56 W
Material básico de la placa: Koper
Diámetro del ventilador: 120 mm
Clasificación de voltaje: 12 V
Tensión nominal de red: 0.13 A
Número de aspas del ventilador: 11
Zócalos de procesador compatibles: LGA 1150 (Socket H3), LGA 1151 (Socket H4), LGA 1155 (Socket H2), LGA 1156 (Socket H), LGA 1200 (Socket H5), LGA 2011 (Socket R), LGA 2011-v3 (Socket R), LGA 2066, Socket AM4
Presión de aire máxima: 2.19 mmH2O
tipo de acción: Hydraulisch
Material de aleta: Aluminium
Ventilador de alimentos (ancho x fondo x alto): 120 x 120 x 25 mm
Diámetro de los tubos de calor: 6 mm
Conector del ventilador: 3-pin + 4-pin

¿Necesitas ayuda?

Si necesitas ayuda con Chicago Metallic 49120 haz una pregunta a continuación y otros usuarios te responderán




Cacerola Chicago Metallic Manuales

Cacerola Manuales

Últimos Cacerola Manuales