SCANPAN Pressure Cooker Manual de Usario

SCANPAN Cacerola Pressure Cooker

Lee a continuación 📖 el manual en español para SCANPAN Pressure Cooker (24 páginas) en la categoría Cacerola. Esta guía fue útil para 6 personas y fue valorada con 4.5 estrellas en promedio por 2 usuarios

Página 1/24
User Guide
Important information on how to use and care
for your SCANPAN Pressure Cooker
The SCANPAN pressure cooker lets you prepare fresh, flavoursome and
elegant food in a fraction of the time of traditional cooking methods. We
pride ourselves on its quality, ease of use and safety. Start learning now and
you’ll soon be cooking quick, tasty and nutritious meat stews, ragouts, pasta
sauces, soups, stocks, grains and dried beans like a professional.
CONTENTS
Important Safeguards 3
Diagram of Pressure Cooker 4
Safety 5
Instructions for Use 6
To Open and Close Pressure Cooker 6
Operating Instructions 7
First Use 8
Cooking 9
Reducing the Pressure 10
Cooking Times 11
Care of Product 12
Valves 13
Silicone Gasket Maintenance 14
Trouble Shooting 15
Recipes 16

Especificaciones del producto

Marca: SCANPAN
Categoría: Cacerola
Modelo: Pressure Cooker
Color del producto: Black, Red
Peso.: 3900 g
Ancho: 440 mm
Profundidad: 440 mm
Tipo-producto: Balanskussen
Peso máximo del usuario: 120 kg

¿Necesitas ayuda?

Si necesitas ayuda con SCANPAN Pressure Cooker haz una pregunta a continuación y otros usuarios te responderán




Cacerola SCANPAN Manuales

Cacerola Manuales

Últimos Cacerola Manuales