Sunpentown SS-211 Manual de Usario

Lee a continuación 📖 el manual en español para Sunpentown SS-211 (7 páginas) en la categoría No categorizado. Esta guía fue útil para 5 personas y fue valorada con 4.5 estrellas en promedio por 2 usuarios

Página 1/7
start
Powerready
Carafe cover
Glass carafe
Carafe holder Filter basket
Maximum water level mark
Minimum water level mark
Grinding blade
Handle
Soybean filler cap
Electric head body
Water level sensor
Soy milk bubble sensor
Heating tube
Power inlet
Power cord
AC wall outlet
Long Boil
1. Twist the blade back and forth
• If the blade twists easily, proceed to next step.
• If blade is locked and can not be twisted, please contact
our tech support (626-581-1818 and refer to SS-211).
Good and ready
Dirty and require cleaning
3. Measure the dry soy bean to soak
Use the provided measurement cup(120g /4 oz)
Use one leveled cup for each blending cycle.
Do not put exceeding amount of soy bean as it
can damage the soy milk maker
To get better quality of soy milk please soak
soy bean according to season
Summer time soak for 12 ~ 24 hrs
Winter time soak for 24~48 hrs
Wash and rinse couple time before
use
2.1 Cleaning the filter
To clean the filter use only the metal brush to tap on the
blocked holes do not brush back & forth.
Taping
Brushing
2.Check filter
Hold the filter up to the light.
If light shines through the filter holes, proceed to next step.
If filter holes are blacked, then filter requires cleaning. Please
follow steps below.
To clean the filter use only the metal brush to tap on the hole
which is blocked do not brush.

Especificaciones del producto

Marca: Sunpentown
Categoría: No categorizado
Modelo: SS-211

¿Necesitas ayuda?

Si necesitas ayuda con Sunpentown SS-211 haz una pregunta a continuación y otros usuarios te responderán




No categorizado Sunpentown Manuales

No categorizado Manuales

Últimos No categorizado Manuales